Følg Cubus

Cubus inviterer til årets norske mote-happening!

Pressemelding   •   aug 10, 2018 14:17 CEST

Cubus-stylist Lene Johansen er stolt og gleder seg.

Oslo Runway gir deg og meg en mulighet til å få oversikt over hva som skjer innen norsk mote. Visningene som går av stabelen 14. august er som vanlig i stor grad rettet mot presse og innkjøpere.

Nå er det i tillegg skapt en arena som er åpen for alle interesserte.

Cubus er en av flere utstillere på årets nyskapning «Creators Cosmos», et showrom og møtepunkt for alle moteinteresserte, i flotte lokaler på Samtidsmuseet.

- Her vil vi skape et spennende univers, der vi viser høydepunkter fra høstens og vinterens kolleksjoner. Stikkord er elegant city look, ruter, grov strikk, farger og playful. Vi ønsker alle velkommen tirsdag og onsdag under Oslo Runway, sier stylist i Cubus, Lene Johansen.

Norsk motebransje har de siste årene vært igjennom en enorm utvikling og markerer seg nå internasjonalt med flere spennende merkevarer og designere. Cubus har som en del av Skandinavias største motehus Varner, gått inn på eiersiden i Oslo Runway og heier på denne måten bransjen videre.

Cubus er en av Skandinavias ledende motekjeder, med 360 butikker og 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Polen, Tyskland og Finland. En stor designerstab utvikler moteklær til barn, kvinner og menn. Det legges stor vekt på å utvikle tiltalende, inspirerende og kundevennlige butikker – også på nett.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.