Følg Cubus

Cubus ber deg takke nei til plastpose

Pressemelding   •   jun 21, 2018 14:54 CEST

Mange kunder bruker nå flerbruksnett når de handler klær.

Etter at Cubus begynte å ta betalt for plastposer i oktober i fjor, har forbruket sunket med omtrent 80 prosent. 50 øre per plastpose er øremerket miljøtiltak, og nå er medlemsavtalen med Handelens miljøfond signert, noe som er gode nyheter for miljøet.

Vil redusere miljøproblemene knyttet til plast

Medlemmenes innsamlede midler skal gå til å redusere plastforsøpling, øke plastgjenvinning og redusere bruk av plastbæreposer. Til sammen kan dette utgjøre mellom 300 og 400 millioner kroner årlig.

Handelens Miljøfond har allerede inngått medlemsavtaler som representerer over 80% av plastposebruken i Norge og vil være i gang fra midten av august. 

Cubus er en av Skandinavias ledende motekjeder, med 360 butikker og 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Polen, Tyskland og Finland. En stor designerstab utvikler moteklær til barn, kvinner og menn. Det legges stor vekt på å utvikle tiltalende, inspirerende og kundevennlige butikker – også på nett.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.