Følg Cubus

A-Z by Zlatan underwear lansering

Pressemelding   •   jan 05, 2018 09:22 CET

A-Z by Zlatan Underwear

I desember lanserte Cubus den nye undertøyskolleksjonen til sportsmerket A-Z by Zlatan. Kolleksjonen består av et bredt utvalg undertøy til både herre, dame og junior.

Storsatsningen er et steg i merkets fremtidige strategi om å kunne tilby en komplett og gjennomtenkt sportskolleksjon for alle.

«Uten å skryte er det her et av markedets absolutt beste underwear-konsepter. Passform, farger, kvalitet, forpakning, ja, alt sitter. Vi har jobbet intensivt for å lage den ultimate boxeren. Jeg tror vi har lykkes» - Zlatan

Kolleksjonen

Herremodellene kommer i en kort og en noe lengre boxer i to ulike materialer, mikro og bomull. Mikrofiber et teknisk materiale som har tatt store markedsandeler de siste årene. Fordelene med mikro er materialets lange levetid og evnen til å tørke fort.

Bomullskvaliteten inneholder modal som gjør at produktet puster, blir mykt og fargebestandig. Første lansering består av 10 ulike farger i størrelsene S-XXL. Prisen er 179 NOK med et fast tilbud på 3 valgfrie produkter for 399 NOK.

Damekolleksjonen besår av seks ulike modeller; fire underdeler og to overdeler. Underdelene finnes i modellene Hipster, Brief, Cheekini og String. Overdelene går under benevningene Box back top og Strap top. Materialet er det samme som på herre, mikro og bomull/modal. Fargespektret er i stort sett samme som herre, men med noen duse pasteller som tillegg. Sammenlagt 12 farger.

For junior finnes boxer i 2-pack for 199 NOK. Produktene finnes i samme fine kvalitet som på herre og dame og i samme konseptuelle forpakning som øvrig sortiment. Junior har tydelig A-Z logo på waistband. 

Kolleksjonen er tilgjengelig i alle fysiske Cubus butikker. 

Cubus er en av Skandinavias ledende motekjeder, med 360 butikker og 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Polen, Tyskland og Finland. En stor designerstab utvikler moteklær til barn, kvinner og menn. Det legges stor vekt på å utvikle tiltalende, inspirerende og kundevennlige butikker – også på nett.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.